Bedrukken

Drukwerk, wie gebruikt het nog? Nou, wie kan helemaal zonder?? Huisstijl drukwerk, relatiegeschenken, beurs- en presentatiemateriaal, roll-up banners, noem maar op. Naast onze enorme digitale wereld bestaat er ook een grote hoeveelheid aan bedrukt materiaal. Voor informatie doeleinden, promotie of give aways.
En, met de moderne online drukkers lijkt het een fluitje van een cent. De ervaring leert echter dat het secure opmaakwerk dat vroeger vaak door de drukker werd gedaan, nu op je eigen bordje kom te liggen. En dat valt voor velen flink tegen, met bijvoorbeeld dubbel bestellen, te late leveringen, veel tijdverlies en ergernis tot gevolg. En je prijsvoordeel is ook weg.
Verenigingen en andere organisaties die een periodieke papieren uitgave hebben is iets waar veel leden en gebruikers waarde aan hechten. Een magazine leest voor velen toch anders dan een online nieuwsbrief.
Ook hierbij kunnen wij een rol vervullen. Van een kleine ondersteuning tot de volledige regie over opmaak, productie en distributie. 

GoedSamenwerken heeft ruime ervaring met een goede Duitse online drukkerij (Deutsche Gründlichkeit), inmiddels één van de grootste van Europa. Jij bedenkt het, wij leveren het, goed en voordelig. En als het moet, ook nog snel. Wij verzorgen de opmaak samen met jou en zodra jij helemaal tevreden bent gaan wij het voor je regelen en zorgen dat je bestelling daar wordt afgeleverd waar jij die wilt hebben. En de prijs is altijd inclusief alle kosten en gratis verzending.